Biciuit Ricotta cu Dovleac Prăjite

Salut la această biciuit ricotta cu prăjită kabocha dovleac perfect pentru o toamna petrecere! Toamna petreceri sunt exact pe gustul meu. În sezonul care este condus de reconfortant tocane și braises, toamna este momentul potrivit pentru a arunca mâinile de pe la petrecerile unde toate prep și de gătit este de făcut înainte deci tot ce este lăsat să faceți este să adune împreună și bucurați-vă compania de bine familia și prietenii.
Apropo de prieteni, Mike și tocmai m-am întors dintr-o excursie rapid la Banff și a vrut să aibă niște prieteni de peste pentru o gustare-n-chat. Noi nu avem absolut nimic în frigider, cu excepția pentru un cuplu-de-zile prăjită kabocha (imi place chestia asta) și o cadă de nedeschise ricotta. Am bătut două în Vitamix, topped off cu o burniță de ulei de măsline, shichimi togarashi, iar unele salvie. Pâine prăjită și un partid a fost avut! A fost atât de bună pe care am pus-o pe repeat aperitiv lista.
Poveste amuzanta despre kabocha – suntem în mod clar în grosime de tărtăcuță decorative de sezon și adevărul fie spus, am fost pe moarte pentru a cumpăra niște tigve decorative, dar cumva nu mi s-a acționa împreună. Deci, ieri Mike și cu mine am fost în Asia magazin, cumpărături, și de pe listă au fost tigve decorative. Desigur, fiind un Asiatic magazin alimentar, nu au nimic de găsit, așa că Mike m-a condus la kabocha și butternut squash secțiune.

Mike, în timp ce iau o kabocha: Uite, tigve decorative!
Mine, cu o privire de disperare: acestea sunt kabocha!!
Mike: Poate, sau poate sunt Japoneze tigve decorative…
M: tăcerea cu mult exagerat ochii peste cap.

Desigur, am cumparat un kabocha oricum, tărtăcuță decorative sau nu. E tărtăcuță decorative sezon prieteni: timp pentru a mânca tigve și decora cu ei! Sper că voi da acest un try, mai ales prietenii mei din Canada care sărbătoresc ziua Recunoștinței în acest week-end 🙂

Biciuit Ricotta cu Prăjită Japonez Kabocha Dovleac Recipe

serves 4 ca un appetizerprep
timp: 15 minutescook
timp: 30 minutestotal
timp: 45 de minute

1/2 kabocha se taie în felii groase
1 cana de lapte integral brânză ricotta
1/4 cana de lapte
sare si piper negru proaspat macinat
ulei de măsline, pentru a se stropesc
shichimi togarashi, opțional
toasturi, pentru a servi

Se incalzeste cuptorul la 400°F. Burniță kabocha cu ulei si sezonul generos cu sare și piper. Loc pe o folie căptușite foaie de copt si se frige pana cand se inmoaie si prin fierte, aproximativ 30 de minute. Scoateți, lăsați să se răcească, și coaja de pe piele

Într-un Vitamix, amestec kabocha și ricotta cu laptele, sare și piper, la foc mic pana se omogenizeaza si cremos. Lingura pe o adâncime mică placă și partea de sus cu o burniță de ulei de măsline, fulgii de sare și piper proaspăt măcinat, și shichimi togarashi. Bucurați-vă cu toasturi!

Dacă face față, a pus în frigider (sans topping-uri), până când este timpul pentru a servi.

Artă culinară

Related Articles

0 Comment