Chili Cartofi Prăjiți cu Var și Soia Reteta

Am fost pe drum pentru un timp acum, și în timp ce am fost consumul de alimente care ne face în tabără, mi-e dor de a fi în bucătărie. Am făcut acest mic salata de cartofi situația chiar înainte de a pleca și îmi doresc să pot face asta chiar acum, dar ar putea fi doar o atingere ambițioase pentru gătit tabără.
Ați citit posturile noastre pe Canada excursie? Nu pot să cred cât de departe am ajuns de – am postat doar pe Banff, dar au o grămadă de posturi aliniate. Suntem doar incepand de a rupe nostru de camping serioase în viața orașului. Acum suntem în Winnipeg și eu sunt fericit să spun că am mâncat o furtună. Ne-am lovit de un loc drăguț în Schimb, Cerb și Migdale, și sa bucurat atât de mult că am contemplat-o înapoi. Dar, se pare că Peg (ceea ce localnicii numesc?) este plin de frumoase și gustoase locuri, deci e pe la mai delicioase.

Sunt încântați să mănânce prin felul meu de restul Canadei, deci, dacă aveți orice recomandări, oriunde, vă rugăm să trimiteți-i la noi!
Vorbind de a fi încântați să mănânce lucruri, aceasta salata de cartofi este uimitor. Îmi place crocant legume prăjite, crocante cimbru miere de soia, fulgi de ovaz, si chili sos de var. Sunt într-adevăr în texturale și diferențele de temperatură și aceasta salata are pe toate: hot cartofi prăjiți, rece, verde, ecologiști, și moale și ofertă cartofi dulci. Reteta vine de la Izy (Top Cu Scortisoara) cea mai noua carte, Savvy Gătească. E cartea perfectă atunci când sunteți de gătit pentru tine, sau pentru două. Îmi place modul în care ea își propune pentru aroma maximă pentru un minim de efort și cum există o secțiune în partea din spate a cărții pentru resturi de ingrediente pe care le puteți folosi în alte rețete. Este inteligent, curat, și oh atât de superb – doar așa cum doriți să fie gătit și mănâncă.

Chili Cartofi Prăjiți cu fulgi de ovaz si Var-Sos de Soia Reteta

servește 3-4
timp de pregatire: 15 minute
timp de preparare: 1 oră
timp total: 1 oră și 15 minute

Salata

2 cartofi mijlocii, se taie în 1 1/4 inch cuburi
2 cartofi dulci medii, tăiate în 1 1/4 inch cuburi
1 lingura ulei de masline sau ulei de canola
1/2 lingurita piper rosu zdrobit
câteva pumni de microgreens
2 cepe verzi, taiate fin
sare

Granola

4 linguri fulgi de ovăz de modă veche
3 linguri de seminte de dovleac
mic pumn de fistic, tocat
1 lingura ulei de masline sau ulei de canola
1 lingurita sos de soia
1 lingurita de miere

Var Sos De Soia

1 lingura sos de soia
2 lingurite de miere
sucul de la 1 lime
1 lingura ulei de susan prajite

 

Cartofi și cartofi dulci erau mici și drăguț, așa că am mers cu 4 din fiecare. De asemenea, am înlocuit numita de alune/caju cu fistic. Idem pentru rucola, am folosit microgreens, care ajunge, fără îndoială, conținea unele rucola lăstari.

Se incalzeste cuptorul la 350°F.

Se adauga cartofii într-o cratiță mare de apa clocotita. Sare bine apoi aduce înapoi la fierbere la foc mare. Reduce și se fierbe timp de 5 minute. De scurgere, a reveni la tigaie și se acoperă timp de 5 minute, astfel încât cartofii aburi un pic.

Pe o foaie de copt, amestecati cartofii fierte și crude de cartofi dulci cu ulei, o cantitate generoasa de sare și de piper rosu zdrobit. Friptura timp de 50-60 de minute, uitându-se la jumătatea drumului.

Face granola: într-o tigaie uscată, pâine de ovăz, semințe de dovleac, fistic foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana alune și începe să maro. Se Reduce focul la mic și se amestecă în ulei pentru a acoperi totul. Face un gol în centru a se amestecă și se adaugă sos de soia și miere. Se amestecă până când sunt bine acoperite. Transfer la o farfurie si se lasa sa se raceasca si se rumenesc.

Într-un castron mic, amesteca sosul ingredientele împreună. Se toarnă sosul peste cartofi prăjiți și amestecati pentru a acoperi. Face un pat de microgreens și de top cu îmbrăcați cartofi. Se presara cu fulgi de ovaz si ceapa verde. Bucurați-vă de!

Related Articles

0 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *