Patru Pizza cu Brânză: Mozzarella, Parmezan, Brie și Ricotta

Știi, niciodată nu am primit apelul de pizza cu brânză. Crescând, pizza mea a fost mereu cu șuncă și ananas. Sunt destul de sigur că a fost din cauza faptului că atunci când eram copil, nu știam ce alte tipuri de pizza au fost acolo. Șuncă și ananas s-a întâmplat să fie preferat al părinților mei, deci a fost un fel de-a mea de asemenea, în mod implicit. Fast forward mulți, mulți ani și am încercat cât mai multe tipuri de pizza posibil. Chiar și așa, în mijlocul vastei mele pizza consumul de porchetta pizza, brânză la grătar pizza, sos pizza creveți, am fost lent pentru a răspunde la cântecul de sirenă al clasic, brânză-au depasit pizza.

Dar acum, m-am dus la întuneric și melodramatică. Sunt toate despre pizza cu brânză, care este nu moduri simple. Totul a început, în mod corespunzător, la petrecerea aniversară a nepotului meu. Se pare că copiii place pizza cu brânză și am palatului de un copil de șapte ani pentru că și mie îmi place pizza cu brânză! Desigur, brânză pizza de la petrecere nu a fost nimic special, dar am putut gusta potențial. De ce mai ai nevoie pe o pizza decât crusta, sos și brânză? E tripleta de ceea ce face pizza-o pizza.

După petrecere am stabilit pentru a face meu final pizza cu brânză. Aici este prieteni, cum să facă un patru pizza cu brânză. În primul rând, avem nevoie să ia în considerare de bază a tuturor pizza: crusta. Meu merge la pizza crusta este Jim Lahey nu se framanta aluatul de pizza. Ea vine împreună ridicol de ușor și coace frumos. În esență, tot ce faceți este să se amestecă împreună făină, apă, sare și drojdie și așteptați pentru timp pentru a face treaba. A doua zi ai glorios moale si matasoasa aluat de pizza doar de așteptare pentru sos și brânză.
Am modelat aluatul într-o tigaie din fontă pentru că îmi place căldura suplimentară care fontă aduce la partea de jos a crustei. Eu sunt categoric împotriva ud cruste și atunci când acasă de coacere pizza, bucătărie fontă sunt cal de povară, care vă va oferi crusta crocanta de fiecare dată. Am stropit cu sos un pic de fenicul zdrobite pentru un pic de profunzime, precum și unele usturoi zdrobit pentru usturoi și roșii sunt cei mai buni prieteni. Pe partea de sus de care deliciousness, brânza a fost adăugat în straturi: mozzarella pe jos, apoi parmezan, apoi brie, apoi bucățele mici de ricotta. Topitura de mozzarella, gust plăcut de parmezan, cremă de brânză și prospețimea ricotta face acest pizza cu brânză de un câștigător.

Vorbind de câștigători, tocmai m-am întors de la participarea 2015 Saveur Blog Awards din new york! Anul trecut a fost la petrecere în las Vegas, dar în acest an au schimbat-o si totul a fost in Brooklyn. A fost atât de mult distractiv întâlnirea unele dintre mele preferate de bloggerii din viața reală. Am vrut să dau un strigăt rapid la toată lumea trebuie să stoarce (Molly, Cynthia, Alana, Michelle, Nik, Sam, Kristin, Talia, Sydney, Jodi, Maurice, Vara, Jessie, Renée, Emilie, Julia, Linda, Sherrie, Phyllis, Brooke, Phi) și toți câștigătorii și nominalizații că nu a putut face (și cele care nu cumva nu i-ai cunoscut în nebunia). Alimentele pe blog-ul comunitar este un minunat o pizza cu brânză (fără gluten și vegetariene pentru cei care au nevoie de ea) pentru toată lumea!

Patru Pizza Cu Brânză Reteta

face 1 pizza

1 minge nu-framanta aluatul de pizza
1/3 – 1/2 cana sos de pizza, în funcție de cât de cochet vă place pizza
2 catei de usturoi, tocat
1/2 lingurita prăjită semințe de fenicul, zdrobite
1/4 ceasca de mozzarella mărunțită
1/4 ceașcă tocat parmezan
1/4 mici, roata de cascaval, tăiat sau rupt în bucăți
1/4 cană ricotta
piper proaspat macinat, dupa gust
fulgi de ardei rosu, pentru a servi

Aranja un raft în mijlocul cuptorul si se incalzeste la cea mai tare setare, 500°-550°.

Ușor de ulei o tigaie din fontă și praf usor cu malai, dacă se dorește. Forma aluatul într-un cerc, împingând ușor. Răspândit pe sos aproape de margini si se presara pe partea de usturoi și semințe de fenicul. Top cu mozzarella tocata, parmezan, brie, și ricotta. Se pisa pe o sumă generoasă de piper și locul în cuptor pentru a coace timp de 12-15 minute, sau până când aluatul devine pufos, clare și ușor de răni. Bucurați-vă imediat cu fulgi de ardei rosu.

Artă culinară

Related Articles

0 Comment